Őszülés. Nem kell így lennie?

Idén 40 leszek. Ismerőseim szerint ki is nézek annyinak, ami leginkább az őszülés miatt lehet igaz. De én felveszem a kesztyűt, s leküzdve minden szkepticizmusomat kipróbálom az őszülés elleni szert, amit karácsonyra a feleségemtől kaptam. Erről szól az őszülés blog.

Friss topikok

HTML

Leteszem, de nem az őszülés gátló tonikot!

2014.11.21. 17:07 deresnegyvenes

Ez lesz az utolsó blogbejegyzésem, hiszen elértem, amitől annak idején ódzkodtam: egy számomra akkor még ismeretlen szer hatására visszanyertem barna hajamat. Annak érdekében, hogy egy helyen meglegyenek a legfontosabb tudnivalók, utolsó posztomban most röviden összeszedtem a cél eléréséhez szükséges lépéseket és eszközöket.

 itt-a-vege-szabadulj-meg-te-is-az-oszulestol.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: őszülés teszt őszülés visszafordítása

KO az őszülésnek!

2014.10.16. 15:03 deresnegyvenes

Mi tagadás, az első blogbejegyzés óta jó pár hónap telt el. Visszaolvasva egyrészt újfent szembesültem általános szkepticizmusommal, no meg azzal is, hogy mint oly sok mindent, a tartós megfiatalodásomat is a feleségemnek köszönhetem.

 

ko-oszules.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: őszülés elleni szer őszülés teszt

A nagy csókolom teszt

2014.09.23. 12:47 deresnegyvenes

Az öregedésben nekem az a legkellemetlenebb, hogy a korábbi tegeződés szerencsésebb esetben átbillen egy jónapotozásba, vagy ami még durvább, csókolomozásba. Lehet, hogy mást ez nem zavar, de én kifejezetten rosszul élem meg, különösen, ha egy ifjú, csinos lány csókolómmal köszön nekem. De szerencsére azért ezen is lehet változtatni.

csokolom-teszt-oszules.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: őszülés teszt

Őszülő fanszőrzet? Nem probléma!

2014.09.11. 11:22 deresnegyvenes

Amikor elkezdtem használni az őszülés gátló tonikot, csak a fejbőrömre kentem – ahogy korábbi bejegyzésemben is írtam, igen komoly averziók között. A gyorsan jött és egyébként most már tartósnak is mondható eredmény azonban kétségtelenül meggyőzött a szer hatásosságáról, ami egyébként használati útmutatójában azt állítja magáról, hogy nem csak a fejbőr hajhagymáit, de más helyütt leledző szőrzetet is képes megfiatalítani.

 

oszulo-fanszorzet-szakall-bajusz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Őszülő fanszőrzet Őszülő szakáll Őszülő bajusz

A sztárok is öregebbnek tűnnek, ha megőszülnek

2014.08.28. 15:06 deresnegyvenes

Vajon csak az átlagembernek okoznak gondot az ősz hajszálak? Nos, úgy tűnik, hogy egyáltalán nem. Millió cikk szól arról, hogy egyik-másik, egykoron sármos férfi mennyire leeresztett, így már a kutyának se kellene… Pedig a nagyrészük csak megőszült, és esetleg egy kicsit pocakot eresztett.

Ott van például a Jóbarátok Joey-ja, aki a sorozat 2004-es záró epizódja óta jócskán megváltozott. Már pár évvel ezelőtt sem kímélték a női lapok és a bulvár magazinok, amikor megjelentek az első ősz hajszálai. De az igazán kritikus a 2008 és 2011 közti időszak lehetett Matt LeBlanc számára, mivel mára már szinte teljesen megőszült. Az érthető, hogy 2004 óta ugye eltelt szűken számolva is 10 év, de az ősz hajának „köszönhetően” mégis úgy néz ki, mintha legalább 15 évet öregedett volna.

Matt_LeBlanc.png 

2 komment

Címkék: őszülő sztárok-celebek

Vigyázat, folt!

2014.08.12. 10:55 deresnegyvenes

Akár egy laza nyáresti filmbe is elmenne levezető poénként az, ami nemrég történt velem. Miután az ember rutint szerez az őszülés gátló tonik felvitelében, hajlamos túl gyorsan végezni, az egyébként még ráérősen is mindössze néhány percig tartó műveletet, s persze ebből finoman szólva is kellemetlen szituációk születhetnek.

ID-1008327.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tonik felvitel

Mostantól már csak hetente kéne kennem

2014.07.24. 11:48 deresnegyvenes

Ideális esetben persze, de az a helyzet, hogy az elmúlt 2 hétben kicsit kiestem a ritmusból, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenféle ígéretet és a gyártói javaslatot is megszegve volt olyan, hogy 1 hétig sem jutottam el a Reparex tonikig, egyszerűen elfelejtettem használni.

feledekenyseg.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: tonik felvitel

Tulajdonképpen mitől is őszültem meg? Avagy az őszülés okai.

2014.07.09. 11:40 deresnegyvenes

oszules-okai.jpg

Mikor felfedeztem az első ősz hajszálaimat, egyből elkezdtem gondolkodni, hogy hogyan lehet az, hogy őszülök, miközben eddig azt hittem, ez csak az öregekre jellemző. Nem, természetesen nem így történt, az egész akkor kezdett el foglalkoztatni, amikor külső visszacsatolások kapcsán döbbentem rá, hogy egyre őszebb vagyok. Az már csak mostanában – az őszülés gátló tonikot használva – kezdett el érdekelni, hogy miért is van ez. Úgy általában miért kezd el őszülni az ember, és miért fordulhat elő, hogy van, akinek a haja már 30-as évei második felében hófehér, miközben akadnak szép számmal eredeti hajszínükben „pompázó” 50-esek is?

7 komment

Címkék: őszülés okai

2 hét után már láthatóak az eredmények

2014.06.24. 17:46 deresnegyvenes

2-hetes-eredmenyek-mar-latszik.jpg

Minden szkepticizmusom és ellenérzésem sutba kell dobnom, ez a szer tényleg hat, legalábbis a korábban határozottan őszes árnyalatúnak mondható hajam elkezdte visszanyerni az eredeti színét.

Szólj hozzá!

Címkék: 2 hét után

Az első kenés

2014.06.11. 16:05 deresnegyvenes

elso-kenzes-oszulesgatlo.jpg

Ma reggel megvolt az első „kezelés”, minden simán ment, legalábbis úgy tűnik. Először is az őszülés elleni tonikot tiszta fejbőrre kell felvinni. Hogy ez most azt jelenti, hogy naponta mossak hajat vagy elég csak hetente, nem tudom, de nekem nagyon rövid a hajam, így gyakorlatilag tusolás közben megoldható. (Mellesleg pár évvel ezelőtt pont azért nyírattam rövidre a hajam, hogy ne látszódjanak annyira az ősz hajszálaim. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: tonik felvitel

süti beállítások módosítása