Őszülés. Nem kell így lennie?

Idén 40 leszek. Ismerőseim szerint ki is nézek annyinak, ami leginkább az őszülés miatt lehet igaz. De én felveszem a kesztyűt, s leküzdve minden szkepticizmusomat kipróbálom az őszülés elleni szert, amit karácsonyra a feleségemtől kaptam. Erről szól az őszülés blog.

Friss topikok

HTML

Leteszem, de nem az őszülés gátló tonikot!

2014.11.21. 17:07 deresnegyvenes

Ez lesz az utolsó blogbejegyzésem, hiszen elértem, amitől annak idején ódzkodtam: egy számomra akkor még ismeretlen szer hatására visszanyertem barna hajamat. Annak érdekében, hogy egy helyen meglegyenek a legfontosabb tudnivalók, utolsó posztomban most röviden összeszedtem a cél eléréséhez szükséges lépéseket és eszközöket.

 itt-a-vege-szabadulj-meg-te-is-az-oszulestol.jpg

  1.        Szerezd be az általam is használt Reparex őszülés gátló tonikot! Nem egy borzasztó költség, 1 adag 3500 forint, ami az első aktívabb kezelés után hónapokig kitart. Azért ha nagyon fiatalon kezdesz őszülni, előtte fordulj orvoshoz!
  2.        Ha kételkedsz is benne, kezdd el használni, mert működni fog!!! Naponta egyszer ügyelj arra, hogy a tonik eljusson a hajtövedig, mert különben nem fog hatni (itt nem festékről van szó)! Használd a kesztyűt, és ha rácsorog a fejedre vagy a kezedre, akkor töröld le törölközővel, mert foltot hagyhat.
  3.        Használj el 2 doboz Reparexet napi szinten, utána már teljes a hatás! Nekem egyébként az intenzív, napi szintű kenés 3. hetében már szinte 100 százalékos volt az eredmény. 1 hónap után pedig 1 tonik fogyott el mindössze a napi felvitel mellett.
  4.        Ha kicsit vörösödik a hajad (már persze, ha nem vörös eredetileg), ne ijedj meg! Ez az azért van, mert túl sokat használtál, ne pazarolj! J
  5.        Ezt követően elegendő hetente 1-2 alkalommal bekenni, ezt azonban tartani kell, különben szépen lassan visszaküzdik magukat az ősz hajszálak.
  6.        Készülj fel a váratlan és megdöbbentő visszacsatolásokra! Igen, fiatalabbnak fognak nézni, és visszatér az életedbe a csókolom helyett a szia, ráadásul még az ismerősök sem fogják elsőre tudni, hogy mitől tűnsz most sokkal fiatalabbnak, de rögtön feltűnik majd nekik a változás.
  7.        Azért nem mellesleg törődj más „gócpontokkal” is, pl. táplálkozz egészségesebben, mozogj többet (ha már a stresszt nem tudod csökkenteni), és csinálj más banálisan hangzó, de a fiatalodás szempontjából igenis működő életmódváltáshoz kapcsolódó apróságokat!

 

Hát ennyi, itt a vége, fuss el véle! Mindenkinek, aki követte az eseményeket vagy később idetalál, gyors, tartós fiatalodást kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: őszülés teszt őszülés visszafordítása

A bejegyzés trackback címe:

https://oszules.blog.hu/api/trackback/id/tr856921725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása