Őszülés. Nem kell így lennie?

Idén 40 leszek. Ismerőseim szerint ki is nézek annyinak, ami leginkább az őszülés miatt lehet igaz. De én felveszem a kesztyűt, s leküzdve minden szkepticizmusomat kipróbálom az őszülés elleni szert, amit karácsonyra a feleségemtől kaptam. Erről szól az őszülés blog.

Friss topikok

HTML

A nagy csókolom teszt

2014.09.23. 12:47 deresnegyvenes

Az öregedésben nekem az a legkellemetlenebb, hogy a korábbi tegeződés szerencsésebb esetben átbillen egy jónapotozásba, vagy ami még durvább, csókolomozásba. Lehet, hogy mást ez nem zavar, de én kifejezetten rosszul élem meg, különösen, ha egy ifjú, csinos lány csókolómmal köszön nekem. De szerencsére azért ezen is lehet változtatni.

csokolom-teszt-oszules.jpg

 

Ha rákeresel a „csókolómmal köszönés” szavakra a Google-ban, akkor bizony a tekintélyes számú találat kapcsán látni fogod, hogy sokakat foglalkoztat ugyanez a téma. Külön fórumbejegyzés szól arról, hogy „Mennyi idős voltál, mikor először „csókolommal” köszöntek neked? Hogy esett?”. Nos, úgy tűnik, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedül, bár éppen az előbb említett fórumban egészen extrém eredmények születtek. Volt, aki már 20 évesen átélte ezt (nyilván egy nagyon kicsi, óvodás gyerektől), de gyakori az is, hogy fiatal lányok csókolomoznak nálam nem bődületesen sokkal idősebb férfiaknak – és ahogy olvastam, ez őket is zavarja.

Ez ellen persze sokat lehet tenni, mármint az öregedés külsőségeinek csökkentése ellen. Amikor 2 éve a feleségemmel pár napot Rómában töltöttünk, hamar megállapítottuk, hogy ezek az olaszok milyen csinosak, az idősebb korosztály is nagyon fiatalos. Ebben persze nemcsak a jól megválasztott öltözet segít sokat, hanem az is, hogy ritka a kövér ember, pontosabban csak elvétve látni, főleg inkább amerikai turisták képviselik ezt az irányt.

Persze, ami még sokat segít, pontosabban javít a külső megítélésen, az az eredeti sötét hajszín ősz hajszálak nélkül. Ahogy korábban is írtam, a Reparex őszülés gátló tonik kipróbálásánál nálam is ez volt a fő motiváció, mert sajnos az én esetemben is megsokszorozódtak a csókolomok. Mióta visszaállt az eredeti hajszínem, ez gyakorlatilag nem fordult elő, sőt, ami igazán jó hír, a jónapotok száma is jelentősen csökkent, és újra visszaállt a jól megszokott tegeződés. Tudom, hogy előbb-utóbb visszatér a „csókolomozás” jelensége, de ha lehet, én ezt minél későbbre tenném. Többek között erre is jó az őszülés gátló hajtonik.

Szólj hozzá!

Címkék: őszülés teszt

A bejegyzés trackback címe:

https://oszules.blog.hu/api/trackback/id/tr976723987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása